کد خبر 627936
تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۲

یک مسئول دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اعتیاد خاموش بر اثر مصرف غذاهای شیرین هشدار داد: مصرف روزافزون غذاهای شیرین به‌ویژه قندهای ساده باعث اعتیاد نامحسوس خواهد شد.

به گزارش مشرق، سیمین فقهی با ابراز "متأسفانه امروزه شاهد افزایش روزافزون مصرف قند و غذاهای شیرین بین شهروندان جامعه هستیم"، اظهار داشت: با مصرف بی‌رویه قندهای ساده به‌تدریج ذائقه مردم به غذاهای شیرین عادت می‌کند.
 
فقهی با بیان اینکه کارخانجات مواد غذایی نیز روز به روز، محصولات شیرین‌تری به بازار روانه می‌کنند و این سیکل معیوب، پبوسته در حال چرخش است، عنوان کرد: با یک محاسبه سرانگشتی و ساده به‌طور متوسط هر فرد بین 20ــ15 قاشق چای‌خوری شکر (مجموع قند مصرفی روزانه و قند به کار رفته در محصولات غذایی) در روز مصرف می‌کند که این مقدار، بسیار بیشتر از نیاز بدن است.
 
مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار کرد: چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی از جمله مشکلاتی هستند که ممکن است بر اثر مصرف قند و شکر به وجود آیند.
 
فقهی گفت: عادت کردن به مصرف زیاد مواد شیرین که به‌طور معمول از همان کودکی رخ می‌دهد عارضه‌های جسمانی متعددی را در سنین بالاتر ایجاد می‌کند.
 
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه قند و ترکیبات حاوی قند، انرژی زیادی به بدن می‌رسانند، در حالی که فاقد مواد مغذی لازم هستند با این‌ حال، کاهش مصرف قند و شکر یک تغییر بزرگ در سبک زندگی است که ارزش امتحان‌کردن را دارد.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس